Osec zoekt een enthousiaste 2e lijns support medewerker

Functieomschrijving

Osec is gespecialiseerd op het gebied van elektronische beveiligingssystemen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 2e lijns support medewerker.

Functie inhoud 2e lijns helpdesk medewerker

Een 2e lijns Support Medewerker is een Technisch persoon die zich kan verplaatsen in een installateur, maar ook in zijn collega 1e lijns. Hij is de schakel tussen de 1e lijns Support Medewerker en de Product Manager en lost problemen op waar de 1e lijns Support Medewerker niet direct uitkomt.

Functie-eisen

Wij zoeken een zelfstandig werkende professional uit de branche op MTS niveau met een aantal jaren werkervaring in de beveiligingsbranche die affiniteit heeft met (IP netwerk) techniek en onze doelgroep. Ben jij in staat om onze organisatie te ondersteunen zodat deze verder kan groeien? Ben je doortastend, representatief, klantvriendelijk ingesteld en heb je een goede telefoonstem? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel

Osec is leverancier van elektronische beveiligingssystemen. Ons bedrijf is gevestigd in Purmerend en levert haar producten door heel Nederland. Onze klanten zijn elektrotechnische- en beveiligingsinstallateurs.

 

Bij interesse stuur je jouw CV per mail naar: 
Osec B.V. Erwin Otten, e.otten@osec.nl, 0299 666662
Signaal 84, 1446 XA Purmerend