/images/Osec-Netwerk-120-1446WR-Purmerend-800x40.jpg

Het Osec-magazijn is verhuisd


Geplaatst op 20-06-2019


Beste lezer,

Wellicht heeft u het al gezien op Facebook of LinkedIn, maar wij willen u het leuke nieuws graag toch nogmaals vertellen: Osec heeft een tweede bedrijfspand gekocht! 

Osec ziet al jaren een gezonde groei. Dat is natuurlijk een hele positieve ontwikkeling! Het zorgt er echter ook voor dat wij steeds meer ruimte nodig hebben om al onze voorraad op te slaan. Toen het pand tegenover ons kantoor in de verkoop ging, grepen wij onze kans. Osec kon namelijk wel wat meer ruimte gebruiken! 

Nieuw magazijn

Het nieuwe pand is een stuk groter, daarom gaan wij op 22 juni ons magazijn hier naartoe verplaatsen. Vanaf eind juni hebben wij dus veel meer opslagruimte, waardoor wij meer producten op voorraad kunnen houden.

Nieuw adres

Bij een nieuw magazijn, hoort ook een nieuw adres. Vanaf maandag 24 juni dienen alle pakketten naar het nieuwe magazijn gestuurd te worden. U vindt ons nieuwe magazijn op het volgende adres:

Osec B.V.
Netwerk 120
1446 WR Purmerend

Bij het nieuwe pand is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw goederen bij ons op te halen of af te leveren. Hiervoor kunt u terecht aan de achterzijde van het nieuwe pand. 

Retouren en reparaties

Ook producten die geretourneerd of gerepareerd moeten worden, dienen vanaf aanstaande maandag (met een ingevuld RMA-formulier) naar het nieuwe magazijn gestuurd/gebracht te worden: 

Osec B.V.
T.a.v. RMA-afdeling
Netwerk 120
1446 WR Purmerend

Het adres voor alle overige correspondentie blijft ongewijzigd: Signaal 84, 1446 XA te Purmerend. 

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!