/images/Onderhoud_SATEL-server.png

Onderhoud SATEL server


Geplaatst op 08-07-2019


UPDATE 18-07-2019 - 16:45 uur: Vanaf vandaag wordt u via de diverse SATEL-applicaties middels push-notificaties op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Via deze weg laten zij ook weten wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Tot op heden kunt u nog steeds hinder ondervinden bij het tot stand brengen van verbindingen. 

UPDATE 12-07-2019 - 13:34 uur: SATEL ondervindt nog steeds problemen bij het uitvoeren van het onderhoud. Daarom is het mogelijk dat u ook vandaag nog te maken krijg met problemen bij het tot stand brengen van verbindingen tussen SATEL-apparaten en mobiele applicaties of configuratiesoftware.

UPDATE 10-7-2019 - 14:42 uur: Helaas zijn de werkzaamheden aan de SATEL-server nog niet volledig afgerond. U kunt hier dus ook vandaag nog problemen door ondervinden.

Momenteel wordt onderhoud en modernisering uitgevoerd aan de SATEL server, om de werking van de SATEL connection setup service te verbeteren.

Vanwege het bovenstaande kunnen sommige klanten tijdelijke problemen ondervinden bij het tot stand brengen van verbindingen tussen SATEL-apparaten en mobiele applicaties of configuratie software.

SATEL doet er alles aan om het onderhoud zo snel mogelijk af te ronden en de volledige stabiliteit van de communicatiediensten te herstellen. We verontschuldigen ons voor enig ongemak.