OSEC PRESENTEERT: SATEL-UPDATES!


Geplaatst op 15-05-2019


 

De beveiligingsbranche staat niet stil. Innoveren speelt een belangrijke rol in de markt van de elektronische beveiligingsproducten: We willen onze eigendommen en omgeving immers steeds beter beveiligen. Daarnaast willen zowel de eindgebruiker als de installateur dat beveiligingssystemen meer functionaliteit bieden en eenvoudiger in het gebruik zijn. In onze speciale gratis SATEL-update praten wij u, gedurende twee uur, bij over de volgende ontwikkelingen van SATEL:

  • ABAX 2 - Dé nieuwe standaard in draadloze beveiliging. In het voorjaar van 2019 komt SATEL met een nieuwe versie van het veel toegepaste tweeweg draadloos ABAX systeem. Deze versie is voorzien van een flink aantal veranderingen ten opzichte van het oude systeem. Zo heeft ABAX 2 bijvoorbeeld een bereik tot 2000 meter, biedt het draadloze in- en opbouw actoren en is er een universele multisensor beschikbaar. Natuurlijk beschikt dit systeem over nog veel meer voordelen. Daar vertellen we u graag meer over tijdens de SATEL-update.
  • SATEL IN CONTROL Zowel de alarmsystemen INTEGRA en VERSA als PERFECTA zijn geschikt voor externe bediening middels een mobiele applicatie. Echter, niet alleen de alarmsystemen kunnen bediend worden met behulp van een applicatie. Ook de communicatiemodules GSM-X en GPRS-A zijn geschikt voor bediening op afstand middels een applicatie. We vertellen u hier tijdens de update graag meer over.
  • Dual Path rapportage en verder… SATEL beschikt over eindeloze communicatiemogelijkheden. Neem als voorbeeld de INT-GSM communicatiemodule voor INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen. Maar de VERSA PLUS, PERFECTA, GSM-X en GPRS-A module bieden eveneens veel mogelijkheden. Tijdens de SATEL-update lichten wij u de diverse communicatiemogelijkheden graag toe.
  • Hik-Connect en INTEGRA Een HIKVISION recorder koppelen aan de INTEGRA? Een handige en snelle manier om te ontdekken waardoor een alarm getriggerd is, met een veelgebruikt cameramerk! Wij vertellen u graag meer over hoe dit werkt tijdens de SATEL-update.


SATEL-update

Osec organiseert op verschillende locaties in Nederland speciale SATEL-updates. In slechts twee uur praten wij u volledig bij over de bovengenoemde ontwikkelingen. We organiseren vier gratis bijeenkomsten, verdeeld over twee dagen:

Woensdag 12 juni 2019

  • Van 09:00 – 11:00 uur bij Witte Paard te Nootdorp
  • Van 14:30 – 16:30 uur bij Van der Valk te Vught

Donderdag 13 juni 2019

  • Van 09:00 – 11:00 uur bij Van der Valk te Oostzaan
  • Van 14:30 – 16:30 uur bij Van der Valk te Zwolle


Meld u nu aan!

We hebben een beperkt aantal plaatsen per bijeenkomt, dus meld u snel aan. Aanmelden doet u via onze website of door contact op te nemen met uw accountmanager.

Hopelijk zien we u daar!

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!Zoeken in nieuws

Nieuws Categorieën