/images/Nieuw_BAS-IP_Android_Intercom.jpg

BAS-IP Android binnenposten


Geplaatst op 29-12-2023


Nieuw in ons assortiment zijn de BAS-IP Android binnenposten: de AT-10, AT-07L en de AZ-07L.

De AT-10 en de AT-07L zijn verkrijgbaar in 10-inch en 7-inch. Deze posten zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs en goud. De voorkant is gemaakt van aluminium en de binnenposten draaien op Android 10 met een IPS-scherm. Het IPS-beeldscherm zorgt voor helder beeld (zelfs onder een minder ideale kijkhoek) en verbruikt minder energie.

De AZ-07L heeft een 7-inch beeldscherm met een normaal scherm en is verkrijgbaar in het wit en zwart. De behuizing is van kunststof en voelt kwalitatief goed aan. De schermkwaliteit is iets minder dan die van de AT-10 of AT-07L. Om het beeld goed te kunnen zien moet je recht voor het scherm staan. Deze binnenpost kan zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd. Op de foto is te zien dat er een ronde knop op de binnenpost zit. Deze knop kan worden gebruikt om tijdens een gesprek de deur te openen, deze knop is echter niet instelbaar.

Beide modellen bieden geavanceerde functies zoals Quad-view-modus voor vier camera's, de mogelijkheid om apps te installeren via APK-bestanden, ondersteuning tot maximaal 32 IP-camera's van 2 megapixels en H.264. Ook beschikken beide binnenposten over een micro SD-kaartslot tot 32GB.

let op: H.265 wordt niet ondersteund

Bekijk hier ons assortiment: