Nieuw! Hikvision ColorVu IP-camera’s bij Osec


Geplaatst op 12-08-2019 in Algemeen


 

Vanaf deze week vindt u diverse EasyIP 4.0 ColorVu camera’s van Hikvision in ons assortiment. Deze camera’s geven 24 uur per dag een optimaal kleurenbeeld dankzij de speciale door Hikvision ontwikkelde ColorVu-technologie.

ColorVu

Het F1.0 super diafragma verzamelt meer licht, waardoor helderdere beelden worden geproduceerd. Daarnaast hebben ColorVu camera’s een grotere en...


Lees verder

UpServ – Remote updaten van SATEL-apparaten


Geplaatst op 02-08-2019 in Algemeen


 

Als installateur weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om firmware-updates uit te voeren. Deze zijn immers noodzakelijk om van alle functionaliteiten van apparaten gebruik te kunnen (blijven) maken. Het uitvoeren van firmware-updates is echter een zeer tijdrovend proces. Bij iedere nieuwe update dient u fysiek verbinding te maken met het betreffende apparaat en aanwezig...


Lees verder

ACTIE ALERT! Ontvang nu een gratis Public View Monitor bij uw Dahua bestelling!


Geplaatst op 01-08-2019 in Algemeen


 

Deze maand biedt Osec u de kans om kennis te maken met de grote voordelen van een Public View Monitor met ingebouwde camera. Als u in augustus voor meer dan €3000,- aan Dahua-producten bestelt, krijgt u hier namelijk gratis de LFH22-LAI200 Public View Monitor t.w.v. €822,- (bruto) van Dahua bij!  

Confrontatiescherm en advertenties

Dankzij de ingebouwde 2 megapixel Full HD camera is dit...


Lees verder

Nieuw product ABAX 2 – Draadloze tweekanaals inbouwcontroller


Geplaatst op 26-07-2019 in Algemeen


 

Ongeveer twee maanden geleden werd ABAX 2 geïntroduceerd en startte Osec met het aanbieden van diverse producten voor dit nieuwe tweeweg draadloze systeem van SATEL. Deze week heeft Osec het productassortiment verder uitgebreid met een nieuw ABAX 2 product, de: ASW-210.

Draadloze tweekanaals inbouwcontroller

Met de ASW-210 module is het mogelijk om 230V AC apparaten op afstand aan/uit...


Lees verder

Update: Problemen met de SATEL-server


Geplaatst op 16-07-2019 in AlgemeenLees verder

Onderhoud SATEL server


Geplaatst op 08-07-2019 in Algemeen


UPDATE 18-07-2019 - 16:45 uur: Vanaf vandaag wordt u via de diverse SATEL-applicaties middels push-notificaties op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Via deze weg laten zij ook weten wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Tot op heden kunt u nog steeds hinder ondervinden bij het tot stand brengen van verbindingen. 

UPDATE 12-07-2019 - 13:34 uur: SATEL ondervindt nog steeds problemen...


Lees verder

Het Osec-magazijn is verhuisd


Geplaatst op 20-06-2019 in Algemeen


 

Beste lezer,

Wellicht heeft u het al gezien op Facebook of LinkedIn, maar wij willen u het leuke nieuws graag toch nogmaals vertellen: Osec heeft een tweede bedrijfspand gekocht! 

Osec ziet al jaren een gezonde groei. Dat is natuurlijk een hele positieve ontwikkeling! Het zorgt er echter ook voor dat wij steeds meer ruimte nodig hebben om al onze voorraad op te slaan. Toen het pand...


Lees verder

Tweede Pinksterdag


Geplaatst op 07-06-2019 in Algemeen


 

Beste lezer,

Maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) is Osec gesloten. Bestellingen die vandaag (7 juni) voor 16:30 uur geplaatst zijn, verwerken wij nog voor het weekend. Bestellingen die wij na 16:30 uur ontvangen, verwerken wij op dinsdag 11 juni.

Wij wensen u een heel fijn Pinksterweekend toe.

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team! 


Lees verder

Wegens succes verlengd: Hikvision Partner Portaal Loterij


Geplaatst op 06-06-2019 in Algemeen


Om de introductie van het nieuwe Partner Portaal te vieren, organiseerde Hikvision eind vorige maand een loterij waarmee vijf vakantievouchers ter waarde van €400,- werden verloot. De loterij was een daverend succes! Daarom heeft Hikvision besloten om de actie met 4 weken te velengen. Ook deze maand maakt u dus kans op een vakantievoucher ter waarde van €400,-!

Hoe gaat het in zijn...


Lees verder

Zoeken in nieuws

Nieuws Categorieën