/images/Nieuw_Dahua_ITC413-PW4D-IZ1_4MP_ANPR_cam.jpg

Dahua ITC413-PW4D-IZ1 4MP ANPR camera


Geplaatst op 08-05-2023


De ITC413-PW4D-IZ1 4MP ANPR camera van Dahua is inmiddels bij ons verkrijgbaar. Deze camera heeft een vernieuwd design die voor Dahua ANPR camera's de nieuwe standaard zal worden. De camera is inclusief montagebox en is in zijn geheel wat compacter en degelijker. Ook is in deze generatie camera's standaard WIEGAND ingebouwd waardoor er dus geen losse module meer nodig is. 

Naast de bekende kenteken- en voertuigherkenningseigenschappen is deze camera nu ook uitgevoerd met intelligente detectie, rood/blauwe alarm LED en een speaker. Met de intelligente detectie kan gedetecteerd worden op loitering (rondhangen) en intrusion (indringgebied) waarbij kan worden geclassificeerd op voetganger, voertuigen en/of tweewielers. Bij detectie kan een alarm worden gegenereerd als er bijvoorbeeld een voetganger langs de slagboom probeert te glippen. Daarbij kan de persoon worden afgeschrikt door de alarm LED en/of een audio waarschuwing. Een eigen audio WAV-bestand van maximaal 1024kbit kan aan de camera worden toegevoegd.

Audio en visuele waarschuwingen kunnen niet worden gekoppeld aan de kentekenregistratie. Deze zijn voorlopig alleen voor de IVS-functies beschikbaar.