/images/Vooruitblik_Dahua_Wizmind_S_en_X.jpg

Dahua WizMind S en X


Geplaatst op 08-02-2023


In het tweede kwartaal van 2023 komt Dahua met een nieuwe generatie WizMind camera's. Om meer duidelijkheid te krijgen tussen de 5- en 7-serie wordt WizMind opgesplitst in WizMind S (voorheen WizMind 5) en WizMind X (voorheen WizMind 7). De WizMind S-serie zal als eerste worden geïntroduceerd. Over de WizMind X-serie wordt later meer bekendgemaakt.

De WizMind S-serie gebruikt AI-technologie om de beeldkwaliteit en details van menselijke doelen en voertuigdoelen te verbeteren, en beschikt over de nieuwe low-light technologie Deeplight. Deeplight is een upgrade van Starlight en Starlight+, waarbij deep learning-algoritmen worden gebruikt voor een verminderde beeldruis en betere beeldkwaliteit bij weinig licht of in de nacht.

Deze serie heeft ook een reeks slimme functies, zoals Video Metadata (waarmee tot 100 doelen tegelijkertijd met 97% nauwkeurigheid kunnen worden gedetecteerd en geanalyseerd) en Smart Sound Detection (waarmee verschillende geluiden kunnen worden herkend zoals schreeuwen, brekend glas en dergelijke). De Perimeter Protection-functie gebruikt een beter algoritme-model om doelen met 99% nauwkeurigheid te detecteren en onnodige objecten uit te filteren en daarmee valse alarmen te verminderen. Daarnaast zijn er nog meer slimme functies beschikbaar, zoals gezichtsdetectie, people counting, heat map en smart object detection.

De WizMind S-serie ondersteunt ook Dual Power Backup zodat het wegvallen van een PoE switch kan worden opgevangen met een lokale 12VDC/24VAC voeding.

De producten worden in een milieuvriendelijke verpakking geleverd die met innovatieve verpakkingstechnologieën vervaardigd zijn; inserts van gerecycled papier, PLA-materialen en een eco-vriendelijke - niet-giftige - beschermende coatings, zonder plastic.

Lees meer over de WizMind S-series op deze pagina.