/images/DS-6700NI-S.jpg

Hikvision cloud opslag met Hik-Partner Pro en de DS-6700NI-S


Geplaatst op 28-05-2024


Door de toenemende vraag naar cloudopslag hebben we besloten om de Hikvision Hik-ProConnect Box opnieuw aan ons assortiment toe te voegen.

Met deze "Cloud-Box" kunnen tot 8 kanalen van cloudopslag worden voorzien. Gebeurtenissen worden direct naar de cloud geüpload en, afhankelijk van de gekozen licenties, kunnen de beelden tot 30 dagen worden bewaard. De box ondersteunt een maximale bandbreedte van 80 Mbps voor zowel upload als download.

De box vormt een aanvulling op het bestaande camerasysteem van de klant en maakt het mogelijk om opnames tijdens detectie direct in de cloud op te slaan. Voor continue opname is nog steeds een SD-kaart of NVR nodig. Cloudopslag kan via de NVR (I-, K- of Q-serie) voor maximaal 2 kanalen, of met een Hik-ProConnect Box voor 8 kanalen.

De Hikvision DS-6700NI-S Hik-ProConnect Box biedt een verbinding met de Hik-Partner Pro cloudopslag. De DS-6700NI-S kan in het netwerk van de klant worden geplaatst en worden geregistreerd op het Hik-Partner Pro account van de installateur. De installateur kan vervolgens bepalen welke camera's en recorders binnen dit netwerk worden gekoppeld aan de opslag in het account. De DS-6700NI-S verstuurt de videostreams getranscodeerd en versleuteld naar de cloudservers van Hikvision, waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de beschikbare bandbreedte.

De installateur kan vanuit zijn Hik-Partner Pro account de eindklant uitnodigen via het Hik-Connect account van de klant. Zodra de klant deze uitnodiging accepteert, verschijnt de Hik-ProConnect Cloud Box in de daaraan gekoppelde apparatenlijst en kan de klant de beelden vanuit de cloud terugkijken.

Aandachtspunten:

  • Een Hik-Partner Pro account voor installateur is vereist (zie onderaan)
  • Een Hik-Connect account voor de eindklant is vereist
  • Gratis 6x cloud opslag voor een maand per 1 camera, daarna worden er kosten in rekening gebracht
  • Alleen gebeurtenis opname (Motion, Line crossing of Intrusion)
  • Maximaal 8 camera's per box
  • De Hik-ProConnect cloud box heeft geen eigen opslag

Bekijk hoe u een Hik-Partner Pro-account kunt activeren.