https://www.osec.nl/newsletters/images/Ruimtes_reinigen_Nieuwsbrief_800x400pxV2_original.jpg

INFOBULLETIN 2/4: Ruimtes reinigen (en beveiligen)


Geplaatst op 02-06-2020


Leestijd: ± 2 minuten

 

Wij krijgen steeds meer vragen over technische oplossingen waarmee de landelijke coronamaatregelen beter beheerst, nageleefd en gecontroleerd kunnen worden. Met name op locaties waar meerdere mensen zich onvermijdelijk gedurende korte of langere tijd ophouden. Vandaar dat wij u in een reeks van vier beknopte infobulletins op de hoogte brengen van een aantal bijzondere technieken. Afhankelijk van het doel en de situatie kunt u zo beter bepalen welke ondersteunende technieken u wanneer kunt inzetten.

Deel 2: Ruimtes reinigen (en beveiligen)

Met een mistgenerator die een specifieke aerosol sprayt wordt het mogelijk om alle oppervlaktes te reinigen. De gegenereerde aerosol (een zeer fijne mist van microscopische druppeltjes) bevat een unieke mix reinigingsbestanddelen en raakt zelfs de fijnste randjes en de kleinste gaatjes en kiertjes. Daarmee wordt een optimale oppervlaktereiniging gerealiseerd van alle denkbare ruimtes en krijgt de mistgenerator een aantrekkelijke dubbelfunctie: inbraakpreventie en reiniging.



Kenmerken van deze toepassing

  • Selectief ruimtes reinigen met een non-toxische aerosol (zeer fijne mist van microscopische druppeltjes)
  • 1700 keer effectiever dan gebruikelijke schoonmaaksprays
  • Inzetbaar voor 360-graden reiniging van oppervlakken en voor luchtzuivering van ‘zwevende deeltjes’ als stof, pollen en micro-organismen
  • Inzetbaar als inbraakpreventie oplossing (genereert tot 500m3 zeer fijne mist)
  • Onschadelijk voor mensen en dieren

Overige onderwerpen in deze reeks

Osec heeft diepgaande kennis en ervaring in huis om installateurs goed en oprecht te kunnen adviseren. Dus heeft u vragen gerelateerd aan bovenstaande uitdagingen? Of wilt u meer over deze toepassing weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!