/images/Dahua_Multivision-1200x600px.jpg

Osec introduceert: Dahua MultiVision


Geplaatst op 10-09-2024


LOOK WIDER, PROTECT DEEPER met de MultiVision-camera's van Dahua!

Met de term MultiVision bundelt Dahua de Panoramic Splicing, Multi-directional en X-Spans series die elk op een gespecialiseerde wijze brede, verre, gedetailleerde beelden leveren.

De MultiVision-camera's lossen de volgende problemen op:

  • Onvoldoende gezichtsveld: traditionele camera's met een vast gezichtsveld kunnen dode hoeken hebben en belangrijke informatie missen, waardoor het moeilijk is om het hele gebied uitgebreid te bewaken.
  • Bewaking in één enkele richting: traditionele camera's kunnen slechts één richting bewaken en niet flexibel meerdere scenario's bewaken.
  • Slechte koppeling tussen meerdere camera's: als meerdere apparaten grote scènes bewaken, is er een beperkte en moeilijke koppeling tussen apparaten. De gegevens die door meerdere apparaten worden gegenereerd, zijn verspreid en kunnen niet worden geïntegreerd voor gebruik.

Bijkomende voordelen:

  • Alles-in-één ontwerp: de MultiVision-camera's integreren meerdere camera's in één apparaat, gebruiken slechts één IP-adres en bieden meerdere beelden op verschillende schermen.
  • Uitgebreide bewakingsdekking: de MultiVision-camera's lossen effectief de beperkte gezichtshoek van traditionele camera's op, waardoor u niet alleen breder en verder kunt kijken, maar ook details van het doel kunt zien wanneer u panoramische beelden bekijkt.
  • Meerdere kanalen, meerdere AI: elk kanaal ondersteunt intelligente functies en verschillende kanalen kunnen verschillende intelligente functies gebruiken. Sommige producten kunnen meerdere intelligente functies tegelijk gebruiken.
  • Kostenbesparing: de MultiVision-camera's verminderen de complexiteit en de moeilijkheidsgraad van het installatieproces, verbeteren de efficiëntie en bieden gebruikers handige en gebruiksvriendelijke ervaringen.


Bekijk voor alle details de MultiVision-presentatiepagina op de Dahua website.