/images/Honeywell-35-Series.jpg

Osec introduceert: de nieuwe 35 Series van Honeywell


Geplaatst op 01-11-2022


Beveilig objecten slim en veilig met de nieuwe Honeywell 35 Series AI IP-camera's en 4K/8MP IP-videorecorders.

De strak vormgegeven Honeywell Video producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de NDAA-richtlijnen. De camera’s en NVR’s zijn door Honeywell volgens het Secure by default principe ontworpen, waarbij maximale aangeboden veiligheid vanuit de basis het doel is.

De camera's leveren een uitzonderlijke beeldhelderheid en zijn voorzien van AI-technologie voor slimme bewegingsdetectie van personen en voertuigen, daarmee wordt de kans op valse alarmen verminderd. Ook beschikken de camera's over een audio- en alarminterface voor lokale alarmen, bieden ze flexibele systeemintegratie en daarbij een veilige gegevensoverdracht. Het aanpassen van de instellingen kan eenvoudig via de intuïtieve en pluginvrije webinterface.

De complete recorders zijn verkrijgbaar in 4, 8 en 16 kanalen en ondersteunen de camera's bij de geïntegreerde slimme detectievormen. De videorecorders zijn geschikt voor verschillende ONVIF-camera's en harddrives met een opslagcapaciteit tot 10TB. De instellingen wijzigen met de grafische interface gaat hierbij net zo gemakkelijk als bij de camera’s. Ook hiervoor is geen aparte plugin vereist.

De producten uit de 35 Series staan garant voor een eenvoudige installatie, een intuïtieve bediening en onderhoudsgemak. Zeer geschikt voor inzet bij kleine tot middelgrote projecten.

 

Om aankopen uit de 35 Series extra aantrekkelijk voor u te maken hebben wij een unieke introductieactie voor u:

Klik op de banner voor meer informatie (inloggen noodzakelijk):