/images/Nieuw_Protect_mistmachines.jpg

Protect mistmachines


Geplaatst op 04-08-2023


Ons assortiment is uitgebreid met de krachtige mistmachines van Protect.

Wij voeren de volgende modellen:

Xtratus Flex
De Xtratus Flex is de kleinste variant die 250 m3 mist in 16 seconden kan genereren. Deze mistmachine heeft 3 instellingen voor mistontlading waardoor deze ook geschikt is voor kleinere ruimtes. Bij de Xtratus Flex komt de mist uit een vloeistofbus. De vloeistofbus staat onder druk die afneemt naarmate er minder vloeistof in zit. Daardoor neemt de snelheid van de mistuitstoot gedurende werking ook af. De Xtratus Flex voldoet niet aan EN50131-8 en heeft daardoor geen NCP-certificaat.

De Xtratus Flex kan met een USB-kabel aangesloten worden op een laptop met Xtratus PC Tool software. Deze geeft een duidelijk overzicht van de belangrijkste gegevens voor de aangesloten mistmachine.

De i-Serie
De mistmachines uit de i-Serie zijn verkrijgbaar in wit en zwart (hoewel de zwarte behuizingen eerder antractiet ogen). Deze mistmachines worden geleverd met 1100 of 3000 ml mistvloeistof containers die niet onder druk staan en daardoor wel een constante mistuitstoot produceren. De meegeleverde IP-kaart maakt het mogelijk om de mistmachine met een laptop of smartphone op afstand te benaderen. Hiervoor is IntelliCloud™ software beschikbaar waarmee gratis 24/7 toezicht kan worden gehouden. Voor deze machines is wel een NCP-certificaat beschikbaar.

De i-Serie bevat de volgende producten:

 • 600i - kan 600 m3 in slechts 30 seconden genereren (en 700 m3 mist in 60 seconden)
 • 1100i - kan 1300 m3 mist in 60 seconden genereren
 • 2200i - kan 2700 m3 mist in 60 seconden genereren

Vergelijk alle specificaties in deze productvergelijking.

Accessoires i-Serie
Voor de i-Serie zijn verschillende accessoires beschikbaar: 

De 600i en 1100i machines kunnen ook worden geleverd voor omgedraaide installatie. Deze zijn speciaal geschikt gemaakt voor een verborgen opstelling; deze mistmachines kunnen uit het zicht worden geplaatst. Daarbij zal de mistuitstoot aan de andere kant van de muur plaatsvinden via een verlengstuk van het mondstuk dat door de muur gaat.

 

10 redenen om PROTECT™ mistmachines in te zetten

 1. Onmiddellijke bescherming
  De mistmachines vullen een ruimte meteen met een dichte mist waardoor de indringer niets meer kan zien; inbrekers en roofovervallers worden hierdoor in enkele seconden ontmoedigd.

 2. Effectief
  Deze mistbeveiligingssystemen bieden de effectiefste manier om inbraken, roofovervallen en vandalisme te voorkomen.

 3. Onschadelijk
  De mist slaat niet neer, is volledig onschadelijk voor mens en dier en heeft geen gevolgen voor kleding, meubilair en elektrische apparatuur.

 4. Goede investering
  Een mistbeveiligingssysteem is een kostenbesparende investering tegenover andere systemen. De bedrijfskosten zijn laag en op de meeste producten wordt een garantie van 5 jaar geboden.

 5. Marktleider
  Met meer dan 150.000 geïnstalleerde units is Protect het best verkopende merk en daarmee wereldmarktleider in de gehele branche.

 6. Positieve ervaringen van gebruikers
  Protect heeft veel tevreden klanten, van huiseigenaren tot multinationals.

 7. Indringers buiten de deur houden
  Een mistbeveiligingssysteem maakt het indringers ongeveer een uur onmogelijk om hun actie voort te zetten. In deze tijd heeft de politie of de beveiligingsmedewerkers voldoende tijd om ter plaatse te komen.

 8. Gemoedsrust
  Een mistbeveiligingssysteem zorgt voor gemoedsrust na sluitingstijd; in geval van een misdaad is uw zaak weer snel in bedrijf.

 9. Gevarieerd productenassortiment
  Van kleine tot grote ruimtes; met mistbeveiligingssystemen beveiligt u ze allemaal. De systemen zijn voorzien van internationaal gecertificeerde goedkeuringen (uitgezonderd de Xtratus Flex).

 10. Flexibel systeem
  De mistmachines hebben een elegant ontwerp en de meeste modellen zijn geschikt voor verborgen installatie (achter een muur of boven een plafond).