/images/Nieuw_Pulsar_Wandmontage_patchkasten_en_.jpg

Pulsar Wandmontage patchkasten en toebehoren


Geplaatst op 04-08-2023


Nieuw in ons assortiment zijn de Pulsar wandkasten; een perfecte oplossing voor het ophangen van netwerkapparatuur in ruimtes waar een grote patchkast niet past.

De kasten zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes:

De 9HE en 12HE modellen hebben een scharnierende achterkant en uitneembare zijpanelen voor het efficiënter en gemakkelijker kunnen bekabelen, installeren en onderhouden van apparaten. De 6HE kast is daarentegen niet scharnierend, maar heeft wel uitneembare zijpanelen en is minder diep; 450mm in plaats van 600mm.

 

Bijbehorende beschikbare toebehoren:

Het Pulsar RAOK-1M rangeerpaneel is geschikt om de bekabeling in een patchkast te kunnen organiseren en deze te beschermen tegen onbedoelde schade:


Het Pulsar RALZ/F stekkerblok heeft een kabellengte van 1,75 meter en is geschikt voor montage in een 19-inch rack. Op dit stekkerblok kunnen tot 8 apparaten worden aangesloten. Het maximale vermogen dat op het blok kan worden aangesloten is 3.500 watt:


Het Pulsar RP-U24V6 patchpaneel heeft 24 poorten en is geschikt voor UTP Cat5/6 kabels en is 1HE hoog:


De Pulsar ARADIN1 19-inch DIN-rail behuizing is ideaal voor het monteren van installatieautomaten in een 19-inch patchkast. De behuizing heeft een hoogte van 3HE en biedt plaats aan maximaal 24 installatieautomaten: 


De RWST sabotagecontacten zijn geschikt om 19-inch kasten typen RWA/RW/RWD/RS/ZRS te beschermen tegen ongewenst openen door derden. De contacten kunnen op de voor-, achter- en zijdeur(en) van de kast worden geïnstalleerd:

Pulsar RWST set van 4 sabotage contacten voor 19” kasten

 

Waarom zou u kiezen voor een wandmontage patchkast van Pulsar?
Pulsar is al jaren een betrouwbare fabrikant van kwalitatieve producten waaronder behuizingen, kasten en voedingen. De hoge kwaliteit is ook terug te vinden in de door hun gefabriceerde patchkasten en toebehoren. Hiervan is een uitgebreid portfolio beschikbaar waaronder bijvoorbeeld patchpanelen, rangeerpanelen, legborden, railsen en dergelijke.