/images/Ajax--Tedee-1200x600px.jpg

Tedee PRO en Tedee GO integreren in een Ajax-systeem


Geplaatst op 17-09-2024


De Slimme Deursloten van Tedee bieden sleutelloze toegang, zonder dat er grote aanpassingen aan de bestaande deur nodig zijn. De sloten kunnen in een Ajax-systeem worden geïntegreerd met een Tedee Dry Contact-module. Deze module wordt verbonden met twee Ajax Relay Jeweller-relais en communiceert met de sloten via Bluetooth.

Beide relais worden aangesloten op een voedingsbron en de Tedee Dry Contact-module, en fungeren als brug tussen een Ajax Hub en de Tedee deursloten. Deze configuratie maakt slim toegangsbeheer en controle via de Ajax-apps mogelijk. 

Tedee deursloten geïntegreerd in een Ajax-systeem kunnen op geactiveerde alarmen reageren; een deur kan in specifieke situaties dus automatisch worden vergrendeld of ontgrendeld. Zo kan een deur bijvoorbeeld worden geopend bij detectie van een gevaarlijke CO-concentratie of rook, zodat mensen snel het gebouw kunnen verlaten.

Het automatisch kunnen openen of sluiten van een deur met een Tedee deurslot vereist geen bekabeling en is daardoor aantrekkelijk om toe te passen.