/images/NIeuw_ZyXEL_Unmanaged_Switches.jpg

Zyxel Unmanaged Switches


Geplaatst op 03-07-2023


Wij hebben ons assortiment netwerk switches uitgebreid met Zyxel

De Zyxel Unmanaged switches bieden een krachtige oplossing voor directe Gigabit-connectiviteit in camerasystemen of kantooromgevingen waarbij een stille werking en een betere energie-efficiëntie gewenst zijn. Met energiebesparende functies, Gigabit Ethernet en een ventilatorloos ontwerp bieden de unmanaged switches plug-and-play eenvoud voor netwerktoepassingen met een hoge bandbreedte. 

 

Voordelen:

Groen netwerken

De Unmanaged switches bieden naast Gigabit Ethernet-connectiviteit voor netwerktoepassingen met een hoge bandbreedte ook energiebesparende functies voor een betere energie-efficiëntie. Deze switches kunnen het energieverbruik verlagen door de uitvoer van vermogen dynamisch aan te passen aan het verkeer, actieve verbindingen en de kabellengte. Lagere operationele kosten zijn hiervan een logisch gevolg.

 

Verkeersdetectie - Energie-efficiënte Ethernet (EEE) naleving

De functie voor energie-efficiënte Ethernet (EEE) volgens de IEEE 802.3az-standaard detecteert automatisch netwerkverkeer en past het stroomverbruik dynamisch aan zodat de switch het energieverbruik kan verminderen tijdens perioden van weinig linkgebruik.

 

Detectie van inactieve verbindingen

De functie voor detectie van inactieve verbindingen verlaagt automatisch het stroomverbruik wanneer inactieve verbindingen of apparaten worden gedetecteerd. De switches kunnen het energieverbruik aanpassen op basis van de verbindingsstatus en het aantal actieve netwerkapparaten.

 

Kabellengtedetectie

Deze groene functie stelt de switch in staat om automatisch de lengte van aangesloten Ethernet-kabels te detecteren en het stroomverbruik hierop aan te passen. Hoe korter de kabel, hoe minder stroom er wordt verbruikt.