/images/Nieuw_Dahua_X-span_SDT6C432-4P-GB-APV-02.jpg

Dahua X-span SDT6C432-4P-GB-APV-0280


Geplaatst op 28-05-2024


De Dahua X-span serie biedt een krachtige combinatie van een overzichtscamera en een PTZ-camera voor gedetailleerde bewaking. Een bekend nadeel van PTZ-camera's is dat ze slechts in één richting tegelijk kunnen kijken, waardoor gebeurtenissen aan de andere kant buiten beeld vallen. De X-span serie lost dit probleem op met een vaste overzichtscamera die de gehele situatie in beeld houdt. Zodra er meer details nodig zijn, kan de PTZ-camera inzoomen zonder dat de bewaking van de rest van het terrein verloren gaat.

Binnen deze serie is de Dahua X-span SDT6C432-4P-GB-APV-0280 inmiddels leverbaar. Deze camera beschikt over twee vaste camera's die samen een 180 graden panoramabeeld creëren met een resolutie van 4MP. Daarnaast heeft deze een 4MP PTZ-camera met 32x zoom. Een Dahua X-span camera neemt daarom twee kanalen in beslag.

Het is mogelijk om vanuit het panoramabeeld intelligente detectie in te stellen en de PTZ-camera op basis van een preset naar de gedetecteerde gebeurtenis te sturen. Ook kan de vaste lens worden gebruikt voor auto-tracking van de PTZ-lens. Deze functie heeft echter beperkingen: objecten moeten goed zichtbaar zijn voor de vaste lens en niet te snel bewegen. Te veel objecten in beeld kunnen de auto-trackingfunctie verstoren. Daarom wordt het gebruik van deze functie voorlopig nog niet aanbevolen.

De camera kan zowel als dag/nachtcamera met IR-bijverlichting of als Full-color 24/7 kleurenbeeldcamera met witte LED-bijverlichting worden gebruikt. Bovendien beschikt de camera over de Smart Dual Illuminator. In de Smart Dual Illuminator modus schakelt de camera van IR-bijverlichting naar witte LED-bijverlichting zodra een persoon in het detectiegebied komt. Dit kan dienen als omgevingslicht en heeft een afschrikwekkend effect.

Meer details en aandachtspunten vindt u in de Reviw-tab bij het product: