/images/Hikvision-Partner-trainingen-1200x600px.jpg

Hikvision Partner Training menukaart 2023


Geplaatst op 17-03-2023


Dit is de Hikvision Partner Training menukaart 2023.

Hikvision Benelux organiseert trainingssessies voor officiële Hikvision partners. Het trainingsaanbod is gevarieerd en de trainingen worden door ervaren Nederlandstalige Hikvision medewerkers gegeven. U kunt zich voor trainingen inschrijven via onderstaande links/QR-codes, via uw Hikvision contactpersoon of door een e-mail te sturen naar training.nl@hikvision.com.

Een aantal trainingen zijn in de Osec Academy te volgen, een aantal Online en voor een aantal trainingen - en bij grotere aantallen deelnemers - is het ook mogelijk om een In-company training door Hikvision te laten verzorgen (informeer bij Hikvision naar de mogelijkheden):

 

Schrijf u in voor de volgende trainingen:

 

AX PRO Workshop (HCSA-Alarm) - Exclusief bij Osec!

- Technische training in een workshop -

In de Osec Academy doorloopt Hikvision de eerste opstartstappen en gaan ze vervolgens dieper op de technische mogelijkheden van het systeem is. Ook in combinatie met CCTV, intercom en Hik-ProConnect. Na de training kent u de basisfunctionaliteiten en mogelijkheden van een AX PRO systeem en heeft u een goede basis om een systeem operationeel te zetten.

LET OP: Deelname bedraagt € 99,- per cursist; in ruil daarvoor ontvangt de werkgever van de cursist één DS-PWA96-KIT-WE AX PRO kit.

Registreer in de Osec Academy


 

Thermische camera Training 2023

- HeatPro -

De training in de Osec Academy introduceert eerst het basisprincipe achter thermisch “kijken”. De keuze van een camera en de projectering met de online thermische design tool. Verschillende instelmogelijkheden in een thermische camera, zoals beeldinstellingen. Maar uiteraard ook de mogelijkheden van de VCA en de temperatuurbewaking regels.

> INMIDDELS VERLOPEN


 

ANPR camera Training 2023

Tijdens deze training in de Osec Academy komt u meer te weten komen over de ANPR-technologie en de toepassingen in verschillende scenario's. U leert waar u ANPR voor kunt inzetten, hoe dit in verschillende scenario's werkt, wat de implementatievereisten en installatievoorschriften van een ANPR-systeem zijn, én maakt u kennis met de configuratie- en integratiemogelijkheden.

> INMIDDELS VERLOPEN

 


 

Hikvision Certified Security Associate

In deze 2-daagse training behandelen we de basistechniek die nodig is om goed en professioneel een Hikvision camerasysteem in te stellen en te kunnen opleveren. De HCSA-training laat verschillende instelmogelijkheden zien, maar ook hoe het systeem gebruikt kan worden. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals: cybersecurity, objectieven, IP-camera’s, recorders, Smart Event met VCA en software. Bij succesvol afronden ontvangt u een officieel Hikvision HCSA certificaat.

Registreer op deze pagina


 

HikCentral Professional 2023

In deze training behandelen we de laatste versie van HikCentral. Met HikCentral software kunnen veel van de huidige slimme technologieën en oplossingen in camera’s en recorders (van alle Hikvision apparaten) gecombineerd worden in 1 systeem.

De training start met het installatieproces en de licentie activatie. De licentiemogelijkheden worden ook besproken. Het laatste deel bestaat uit het toevoegen van camera’s en recorders en het bespreken van de mogelijkheden. Tevens bespreken we de meest belangrijke systeeminstellingen binnen HikCentral.

Na de training kent u de basisfunctionaliteiten en mogelijkheden van HikCentral en heeft u een basis om een systeem operationeel te zetten.

Registreer op deze pagina


 

Hik-Partner Pro 2023

In deze training zal het Hikvision cloudplatform voor de installateur behandeld worden. Centraal klantbeheer met uitgebreide mogelijkheden voor statusbeheer, inkmogelijkheden en configuratie op afstand.

Registreer op deze pagina


 

Intercom Video System 2023

In deze training zal het modulaire Hikvision IP-intercomsysteem behandeld worden. Van productkeuze tot programmeren.

Registreer op deze pagina


 

Hikvision Toegangscontrole 2023

In deze training zal het Hikvision toegangscontrolesysteem behandeld worden. Van productkeuze tot programmeren en beheer in HikCentral.

Registreer op deze pagina